Congresul UDMR se ține la Cluj. Kelemen Hunor, singurul candidat la funcția de președinte

Al 12-lea congres al UDMR se va desfășura la sfărșitul săptămânii viitoare la Cluj, la Casa de Cultură a Studenților, și la el vor participa aproape 800 de delegați vor participa la cel de-al 12-lea Congres al UDMR

”Congresul are 383 de delegați cu mandat corporativ, mai exact aceștia ocupă funcții care le conferă, din oficiu, statutul de delegați. Este vorba despre membrii CRU și ai Secretariatului General, respectiv președinții și vicepreședinții UDMR ai consiliilor județene, primarii și viceprimarii UDMR din municipii. Alți 395 de delegați au fost desemnați de organizațiile teritoriale și județene, platformele interne ale Uniunii, respectiv de Conferința Tinerilor Maghiari (MIERT) și Organizația de Femei’, a precizat secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, pentru Mediafax.

Kovacs Peter a precizat, totodată, că nu s-au înregistrat contestații în procesul de numire a candidaților, iar candidatura președintelui Kelemen Hunor a fost acceptată de Comisia de Supraveghere a Statutului Uniunii, aceasta fiind și singura pentru funcția de președinte al Uniunii.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii