Concurs „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015”

20În perioada 10-17 octombrie 2015 Cluj Manifest lansează concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” .

Modul de desfășurare a concursului

 1. Organizatorul Cluj Manifest va publica întrebări pe tema DreamHack Cluj-Napoca 2015 pe website-ul clujmanifest.ro și/sau pe pagina de social media www.facebook.com/ClujManifest, iar participanții trebuie să răspundă corect. Dacă sunt mai multe răspunsuri corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind aplicatia .
 2. Câștigătorul va fi anunțat pe website-ul organizatorului clujmanifest.roși/sau pe pagina de social media www.facebook.com/ClujManifest.

Întrebarea zilei de azi este:

Care este numele complet şi corect al celui mai mare festival digital din România, găzduit de Cluj Napoca ?

Raspunsul trebuie trimis pe adresa redactie@clujmanifest.ro.

Premiile și modalitatea de acordare

 1. Premiile constau în brățară de acces pentru joi 29, octombrie,prima zi a festivaluluiDreamHack Cluj-Napoca 2015, care se desfășoară între 29 octombrie -1 noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 2. Un participant are dreptul la un singur premiu, chiar dacă a oferit mai multe răspunsuri corecte.
 3. Pentru a intra în posesia premiului , câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail ambrozie.fodor@clumanifest.ro.
 4. Premiul va fi ridicat de la personal de la redacţia Cluj Manifest.
 5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Organizarea concursului

 1. Organizatorul concursului „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este Cluj Manifest.
 2. Toate obligațiile privind desfășurarea concurului revine exclusiv organizatorului.
 3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
 4. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ulclujmanifest.ro
 5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
 6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, organizator DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Dreptul de participare

 1. Concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor Cluj Manifest precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.
 2. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
 3. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii