Compania de Apă Arieș promovează sportul și încurajează performanța

By | Published | Niciun comentariu

40 de tineri baschetbaliști au de astăzi echipamentele necesare pentru a se antrena.

Micii baschetbaliști de la Clubul Sportiv ,,Turda Wolves’’ au primit din partea Companiei de Apă Arieș echipamentele necesare pentru a-și desfășura antrenamentele și pentru a putea participa la competiții.
Astăzi, în sala de sport a Școlii Generale ,,Avram Iancu’’ , din Micro 1, directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei, le-a făcut o surpriză copiilor, dăruindu-le celor 40 de tineri baschetbaliști, antrenați de Sorin Sidlovschi și Nagy Zsolt, echipamentele de care aveau nevoie. Compania de Apă Arieș continuă să se implice activ în promovarea educației în rândul copiilor și tinerilor încurajând activităţile educative şcolare sau extraşcolare.

1 (Small)

,,Consecventă în sprijinirea și promovarea copiilor și tinerilor, Compania de Apă Arieș susține proiecte din domenii cum ar fi: educație, protecția mediului, sport, sănătate și cultură. Compania de Apa Arieș dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de solidaritate și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social.

Ca operator regional, acceptăm responsabilitatea socială care ne revine și angajamentul față de oamenii din comunitatea pe care o deservim iar prin intermediul acțiunilor întreprinse ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunităților locale, acordând ajutor celor din jurul nostru, ținând cont de diversitatea socială.’’ Cristian Octavian Matei – Director General Compania de Apă Arieș

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *