Cluj Arena, un stadion prea mic pentru Armin van Buuren (VIDEO)

Cel mai așteptat moment al festivalului UNTOLD a fost și în acest an spectacolul oferit de dj-ul olandez Armin van Buuren. Stadionul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru zecile de mii de festivalieri care au dorit să asiste la spectacol. Armin însă a stat pe scenă peste 5 ore, astfel că toți au putut să vadă puțin din magia dj-ului olandez. Accesul pe stadion a fost interzis înainte ca Dj-ul să urce pe scenă, fiind atinsă capacitatea maximă permisă de forțele de securitate.

”Mulțumesc România, ne vedem la anul!”, acesta a fost mesajul de rămas bun al lui Armin când a părăsit scena în jurul orei 8 dimineața.

Armin le-a transmis publicului în cadrul unei conferințe de presă că românii ar trebui să fie mândri că au unul dintre cele mai mari și mai bune festivaluri din lume.

Publicul de la UNTOLD este îndrăgostit de Armin, iar aartistul a dezvăluit că este copleșit de căldura cu care este primit pentru a treia oară la UNTOLD. ”Nu m-am aşteptat să fie 80.000 de oameni pentru cineva de 40 de ani din Olanda“

Armin i-a adus un omagiu lui Chester Bennington, solistul formației Linkin Park, cel care s-a sinucis cu puțin timp în urmă. În cadrul spectacolului de aseară a mixat piesa In the End a formației Linkin Park.

Azi, în ultima zi a festivalului alți artiști așteptați de public vor urca pe scena UNTOLD: John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix.

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

În domeniul situaţiilor de urgenţă, 487 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului.

În 15 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecțiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc.

 

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.