Ciolacu, lesin. A cazut peste pupitru dupa ce l-a atacat violent pe Iohannis – VIDEO

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a inceput sa tremure si a cazut peste pupitru in timpul conferintei de presa de duminica.

Conferinta de presa a fost intrerupta. Imediat, a fost chemata ambulanta la sediul PSD. Ciolacu prezenta programul economic al PSD. El a acuzat cu cateva minute mai devrene ca Iohannis vrea „sa taie pensiile si salariile”.

„Insultele si minciunile nu tin de foame, domnule Iohannis. Tot ce a aflat mediul economic de la Iohannis si de la Guvern au fost doar promisiuni: vom face, vom prezenta, ne gandim. Mai mult, ascund realitatea. Guvernul nu mai are bani la buget pentru pensii si salarii, investitorii si-au pierdut increderea in economia romaneasca

Iohannis a inceput sa vorbeasca deja de austeritate, ne asteapta taieri de pensii si salarii. Iohannis le-a livrat companiilor doar rafuieli politce. A iesit in fiecare zi sa livreze aceeasi placa: PSD. (…) Iohannis nu se lupta cu PSD-ul, ci cu romanii”, a declarat Ciolacu.

Insa Ciolacu si-a revenit repede, nu a mai asteptat ambulanta ci a iesit in curtea sediului PSD si a plecat cu propria masina.

Vezi finalul inregistrarii:

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău