Cine este Draga Vlașin, martora cheie din dosarul de cămătărie și proxenetism de la Dej, Gherla și Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ancheta demarată, miercuri, dimineața, la Dej, care vizează activități de proxenetism și cămătărie dezvăluie profunzimea crimei organizate din România, și banii care se pot face în urma unor astfel de activități.

De exemplu, unul dintre proxenetii din Dej este Codin Pop. Acesta este acuzat că a traficat o persoană, Draga Vlașin (originara din Dej), la un club de profil din Elveția.

Surse judiciare ne-au declarat că femeia a fost dusă de câteva ori la ”produs” în Elveția și că acolo, Codin Pop, zis ”Coco”, era bine văzut de patroni, atitudine din care a dedus că acesta ar fi dus și alte femei să se prostitueze, tot în același loc.

Draga Vlașin a declarat la audieri că a fost de câteva ori în Elveția, unde a adunat în jur de 500.000 de euro, bani pe care i-a trimis proxenetului Codin Pop.

”Fata câștiga bani și îi trimitea lui. El îi tot spunea să lucreze cât mai mult pentru că vor avea o casă foarte frumoasă împreună, fiind un fel de metoda ”lover boy”. Ulterior, fata nu a mai vrut să meargă în Elveția și a avut și anumite căderi nervoase și s-a retras la Vâlcea. Acum a dat o declarație completă”, a declarat pentru EvZ, o sursă judiciară.

Draga Marina Vlașin este acum parte vătămată, dar culmea, fratele ei, Tudor Vlașin, este reținut în același dosar, tot pentru proxenetism. În dosar au fost reținute mai multe persoane din Dej care au legătură cu acuzațiile de proxenetism, Lucian Jula, Pop Cosmin, zis Sarpele, Man Călin, Rotar Alexandru, Tudor Vlasin.

Ultimile articole

Articole populare