Acasă Social VIDEO / CFR-Petrolul 0-0. „Lupii galbeni” au câștigat în Gruia primul lor...

VIDEO / CFR-Petrolul 0-0. „Lupii galbeni” au câștigat în Gruia primul lor punct după 10 meciuri

foto: Prosport

Petrolul a mai făcut o schimbare pe banca tehnică, înaintea partidei cu CFR şi a ajuns să contabilizeze mai mulţi antrenori în acest sezon, decât puncte în clasament. Schumacher a plecat fără să aibă în amintire vreun punct cucerit cu ultima clasată, iar ploieştenii l-au scos de la “naftalină” pe Jerry Gane. Acesta a scos din lot fundaşii centrali ai lui Schumacher, pentru a aduce ceva nou la echipă, şi s-a bucurat de revenirea în Liga I, după 2 ani de pauză.

Chiar şi aşa, CFR se vedea obligată să bifeze o victorie pe care orice echipă din play-out o planifică atunci când îşi face calculele. Doar că jucătorii CFR-ului au crezut că aceasta va veni normal şi fără efort. N-a fost însă deloc aşa. 39 de minute au aşteptat suporterii din Gruia să vadă prima ocazie de poartă. Stana a fost aproape de un autogol, dar bara l-a salvat de umilinţă (39), pentru ca apoi Cristian Lopez să devieze din 5 metri, dar tocmai în Cobrea, aruncat la disperare în faţa sa (40). Preocupaţi de găsirea soluţiilor ofensive, clujenii l-au uitat pe Zoubir nemarcat în careu, dar Marc a intervenit în ultima clipă (49).

Petrolul, o repriză în propriul teren

Minutele treceau şi, odată cu ele, creştea şi îngrijorarea lui Conceicao, care a încercat să evite un rezultat ruşinos pentru el. L-a introdus pe Bud şi a jucat cu doi atacanţi încă din minutul 55. În noua formulă de joc, CFR a crescut presiunea în preajma lui Cobrea. Bud a reluat cu capul, aproape de vinclu, la o mingea care îl “blocase” pe portarul Petrolului (58), pentru ca acelaşi atacant, scăpat singur cu portarul, să greşească execuţia finală (65). Bud a ratat de puţin poarta şi după un corner (69), iar pentru Petrolul singurul scop a devenit distrugerea acţiunilor CFR-iste. Timpul a fost aliatul lor, iar în jocul clujenilor a intervenit nervozitatea şi precipitarea. Cobrea a mai fost o dată salvator şi spectaculos, când a scos din vinclu lovitura liberă a lui Camora (87). S-a încheiat 0-0, spre disperarea clujenilor, iar Petrolul ia primul punct din ultimele 10 partide jucate.

Echipele de start:

CFR: T. Marc – Dani Coelho, Larie, L. Goian, Camora – Gomelt, Juan Carlos – Nouvier, Petrucci, Vitor Bruno – Cristian Lopez
Petrolul: Cobrea – David, Mişelăricu, Benga, Begeorgi – Stana, Bucşa – Zoubir,, Ziani, Mareş – Paolucci

sursa: Prosport

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version