CFR e pe locul 3 în Liga I! TAS a decis ca feroviarii să primească înapoi cele 24 de puncte!

TAS i-a anunţat azi pe cei de la CFR Cluj că şi-au primit înapoi cele 24 de puncte pierdute la instanţele fotbalistice interne din cauza datoriilor către 6 jucători.

Cei din Gruia au fost mereu optimişti, invocînd că hotărîrea Comisiei de Disciplină FRF a venit ulterior intrării oficiale în insolvenţă, produsă în aceeaşi zi.

“Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte”, a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.

Preşedintele clujenilor şi-a făcut deja planuri pentru sezonul viitor: “După decizia de azi am primit deja foarte multe telefoane de la investitori care vor să bage bani la CFR Cluj. Sînt şanse mari ca echipa să arate la fel de bine ca anii trecuţi, cînd eram o forţă în Liga 1. Viitorul va fi mult mai bun pentru noi şi sînt sigur că echipa va arăta mult mai bine”.

Despre problemele pe care le-au avut în acest sezon, Mureşan a punctat: “Din păcate, ne-am trezit tîrziu şi am pierdut multe puncte după ce am primit decizia iniţială de la FRF. Acum jucătorii au altă stare de spirit, au dovedit că au luat caracter puternic şi au cîştigat ultimele meciuri”.

Gazeta Sporturilor

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.