Cea mai bună luptătoare din România primeşte la Cluj Napoca centura neagră la Taekwon-Do ITF

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cristiana “Mongol” Stancu  campioană mondială şi europeană în 8 sporturi de luptă diferite, a primit în cadrul unei ceremonii care a avut loc în sala Clubului Sportiv Impact, centura neagră la Taekwon-Do ITF.

SIL_7621 (Medium)

Clubul Sportiv Impact Cluj Napoca

La eveniment a participat şi Dl. Muntean Mircea, Preşedintele Federaţiei de Sporturi Marţiale Coreene (www.fdsmc.ro), care a dorit ca prin prezenţa lui să recunoască şi să mulţumească sportivei pentru contribuţia la dezvoltarea  şi promovarea artelor marţiale în România şi peste hotare.

Luptătorii din ţară o recunosc pe Cristiana ca fiind un model în această branşă. Şi asta, atât în ceea ce priveşte formaţia ei spirituală şi culturală,  cât şi palmaresul sportiv. Absolventă de teologie, Cristiana în timpul liber pictează icoane iar în ring transformă lupta în artă.

Următorul ei meci va avea loc în San Juan,  Puerto Rico. Acolo o va întâlni în ring pe Angela Whitley într-o gală în care cei mai buni luptători din SUA îi vor întâlni cei mai buni artişti marţiali din restul lumii.

img

Clubul Sportiv Impact din Cluj Napoca îşi desfăşoară activitatea în Piaţa 1 Mai nr. 1-2, într-una din cele mai moderne săli de arte marţiale din oraş. Antrenamentele sunt dedicate copiilor şi adolescenţilor de toate vârstele, dar şi părinţilor.
afis-A6-verso (1) (Medium)
afis-A6-fata (1) (Medium)

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău