Sunteti aici:SocialCea de-A 5-A Aeronavă Wizz Air, pe Aeroportul din Cluj

Cea de-A 5-A Aeronavă Wizz Air, pe Aeroportul din Cluj

Publicat in data

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est,şi cea mai mare din România, a întâmpinat astăzi a 5-a aeronavă Airbus A320 la baza sa din Cluj-Napoca. Aeronava va asigura operațiunile pe zborurile nou lansate spre Doncaster Sheffield, Billund și Alicante, precum și, pe ruta internă spre București, care marchează o nouă etapă în transportul aerian local în România.

Aeronava reprezintă o nouă investiție WIZZ în România, de 98 de milioane de euro*, iar numărul total al angajaţilor din Cluj va ajunge la 179. De asemenea, activitatea Wizz Air în România va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe anul acesta.

Primul zbor WIZZ din Cluj-Napoca a decolat în noiembrie 2007, iar de atunci Wizz Air și-a dezvoltat constant rețeaua de rute cu tarife scăzute pentru clienții din Transilvania. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă în total 28 de rute low-fare spre 13 țări din Cluj-Napoca, cu tarife pe multe rute începând de la 39 RON**, asigurând conexiuni accesibile între Transilvania și restul Europei atât pentru călători în scop de afaceri, cât și pentru turiști.

Toți cei 179 de colegi Wizz Air din Cluj-Napoca așteaptă cu nerăbdare să primească și mai mulți pasageri la bordul aeronavelor de pe zborurile WIZZ din Cluj-Napoca, care anulacesta vor susține mai mult de 840*** de locuri de muncă în industriile conexe din regiune.

Biletele pe noile rute sunt deja puse în vânzare pe wizzair.comla prețuri începând de la doar 39RON**.

RUTĂ INTERNĂ CLUJ-NAPOCA – BUCUREŞTI

Zile de operare Program de zbor Dată de începere Tarife de la**
6 zboruri/săptămână: luni,marţi, miercuri, joi, vineri, duminică 20:35 CLJ

21:55 OTP

22 iulie 39 RON
10 zboruri/săptămână: zilnic și două zboruri luni, miercuri și vineri 8:10 and 19:30 CLJ
6:45 and 21:00 OTP
31 octombrie

 

 

 

NOILE RUTE INTERNAȚIONALE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

Destinaţii Zile Lansare Tarife de la**
Alicante miercuri, duminică 24 iulie 179 RON
Billund (Danemarca) marţi, sâmbătă 23 iulie 109 RON
Doncaster Sheffield luni, vineri 22 iulie 129 RON

 

Într-o conferință de presă susținută astăzi la Cluj, Tamara Vallois, Head of Communications, a declarat: Suntem încântați să sărbătorim astăzi acest moment de referință împreunăcu AeroportulCluj. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România ne-am angajat față de țară să susținem sectoarele de turism și hotelier, precumși să ne dezvoltăm rețeaua cu tarife scăzute atât în capitală, cât și în regiune. Suntem încântați că ne extindem flota tânără la 5 aeronave în Cluj-Napoca astăzi, ceea ce înseamnă maimulte locuri de muncă la bază și în industriile complementare, dar și maimulte rute cu tarife scăzute pentru clienți. Cele trei noi destinații internaționale pe care le-am adăugat rețelei noastre sunt o combinație perfectă de vacanță de vară în Alicante, călătorie pentru familie în Billund și city break în Doncaster Sheffield. Ziua de azi marchează și o nouă etapă în transportul aerian din România, odată cu prima rută internă care leagă Cluj-Napoca de București. Mulțumită tarifelor scăzute, de numai 39** RON, și programului convenabil, suntem nerăbdători să le oferim clienților noștri cele mai bune variante de transport în România. Echipajele noastre profesioniste sunt, la rândul lor, nerăbdătoare să întâmpine la bordul celor 5 aeronave din Cluj-Napoca numeroase persoane fericite.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe a declarat la rândul său: „Alocarea celei de-a 5-a aeronave Wizz Air pentru baza de pe Aeroportul Internaţional Cluj este o dovadă a angajamentului operatorului aerian de a-şi extinde reţeaua sa de rute din judeţul Cluj şi din Transilvania, motiv pentru care salutăm decizia acestora. Doresc să felicit reprezentanţii companiei aeriene pentru eforturile lor de a conecta judeţul Cluj cu cât mai multe destinaţii internaţionale şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru pentru o dezvoltare cât mai amplă a operaţiunilor lor de pe aeroport.”

David Ciceo, Director General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a precizat:„Aeroportul Internaţional Cluj este al doilea aeroport al României, atât din punctul de vedere al traficului de pasageri înregistrat cât şi ca importanţă în reţeaua Wizz Air din ţara noastră, iar cea de-a 5-a aeronavă alocată bazei de la Cluj vine să sublinieze acest lucru. Motivele de bucurie sunt cu atât mai mari cu cât în perioada imediat următoare se deschid 5 rute noi de pe aeroport, spre Doncaster Sheffield, Bucureşti, Billund, Alicante şi Malaga. Astfel,pasagerii noştri vor avea şi mai multe opţiuni de călătorie spre destinaţii din Europa, creându-se premisele unor noi creşteri importante ale traficului de pasageri.”

 

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...