Ce amenzi riști dacă ieși la picnic în minivacanța de 1 Mai

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Polițiștii anunță că vor fi în alertă, în acest weekend prelungit, pentru prevenirea faptelor antisociale, dar și cu scopul verificării restricțiilor impuse de ordonanțele militare și le reamintesc clujenilor ce sancțiuni riscă dacă vor ieși la iarbă verde.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, în perioada 1-3 mai, aproximativ 900 de polițiști vor fi în stradă, în întreg județul, pentru siguranța comunității.

„În contextul efortului comun desfășurat în această perioadă, pentru prevenirea și reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, este necesară respectarea în continuare a distanțării fizice.

Astfel, în minivacanța de 1 mai, rămânem acasă, suntem solidari perioadei prin care trecem și petrecem timpul în familie”, transmit polițiștii.

Oamenii legii atrag atenția că este restricționat accesul în zonele cunoscute ca fiind atractive pentru ieșirile la iarbă verde și le reamintesc clujenilor că sancțiunile contravenționale pentru abaterile de la prevederile ordonanțelor militare sunt de la 2000 si 20.000 de lei pentru persoane fizice.

Ultimile articole

Articole populare