Căsătoriile civile din Cluj se vor oficia în Baza Sportivă din Gheorgheni

Primarul Emil Boc a anunțat că Primăria Cluj-Napoca pregătește o nouă locație pentru oficierea căsătoriilor, ca urmare a numeroaselor solicitări.

”Am stabilit cu începând cu 15 februarie, să dăm posibilitatea cetățenilor ca începând cu 15 mai să opteze pentru două locații: cea existentă în Parcul Central sau pentru amfiteatrul din Baza Sportivă Gheprgheni, iar în cazul în care plouă există și o sală în interior. Asta va permite clujenilor să își programeze căsătorie la data la care doresc. Mulți nu reușeau să găsească loc în program. Aveam 40-50 de locuri și lumea tot nu era mulțumită. Astfel că am luat această decizie, iar clujenii vor putea să își programeze online data căsătoriei. Se vor realiza căsătorii simultan, clujenii putând să își aleagă locația și ora pe care o doresc”, a declarat primarul Emil Boc.

Un clujean a propus o altă localție pentru oficierea căsătoriilor, Muzeul Etnografic.

”O colaborare cu Muzeul Etnografic, in ideea în care mai nou se promovează întoarcere la tradiții, să se oficieze căsătoriile în Parcul Etnografic. Cred că am avea de câștigat atât noi ca și cetățeni, cât și Muzeul Etnografic. Zona este extrem de frumoase, facilități sunt suficiente”, a propus un clujean.

Primarul Emil Boc a declarat că va purta discuții cu cei din conducerea Muzeului în vederea unei venetuale colaborări.

”Nu ține de noi Muzeul Etnografic, deci nu ține de noi să facem regulile. Dar, luăm în analiză și Muzeul Etnografic, vom dfiscuta cu conducerea muzeului”, a declarat Boc.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare