VIDEO / Carne tranşată în curţi şi comercializată ilegal în pieţele Clujului

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj au descins în toiul nopţii la mai multe adrese din municipiul Cluj-Napoca  şi satul  Sânicoară, la persoane bănuite de acțiuni ilegale de sacrificare și comercializare a cărnii.

Circa 200 de kilograme de carne de bovină, fără documente de proveniență și fără elemente de identificare, în privința cărora exista suspiciunea că urmau să fie introduse în consum public, au fost ridicate de către inspectori.

În urma acțiunii, au fost identificate trei persoane cu vârste cuprinse între 39 și 57 de ani, care ar fi sacrificat, transportat și tranșat carne de bovină pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență, aceastea neavând elemente de identificare.

IOAN OLELEU  director DSV Cluj: Animalele erau sacrificate în locuri neigienice, neautorizate, tranşate în alte locaţii fără control sanitar veterinar, ulterior aveau ca şi destinaţie punerea pe  piaţă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități ilicite și luarea măsurilor care se impun.

video: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii