CARDUL TRENPLUS, un ‘bilet’… de cursă lungă

CFR Călători recomandă Cardul TrenPlus celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% REDUCERE timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.

Utilizat în primele 6 luni ale lui 2015 de 1762 clienți, în anul 2016, cu 61% mai mulți pasageri au ales să folosească Cardul TrenPlus.

Poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale stațiilor și agențiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimațiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de card TrenPlus, este necesara doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat—vezi aici). Cardul TrenPlus are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.

În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasa sau vagon de dormit/cușetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%.

În tren, călătorul are obligația de a prezenta, împreună cu biletul, și Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum și un act de identificare cu poza și CNP (CI/BI/pașaport).

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale și pentru facilitățile acordate prin acte normative, călătorii sunt rugați să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secțiunile Oferte și Facilități.

CFR Călători mulțumește tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.