Câmpia Turzii / Concurs tematic ”Copilărie fericită”

În data de 3 iunie anul curent, a avut loc concursul tematic „COPILĂRIE FERICITĂ”- activitate derulată de către Serviciul Public Local de Asistență Socială Câmpia Turzii, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Au participat 4 echipe ale şcolilor gimnaziale din municipiu, fiecare fiind formată din 6 copii, clasele V-VIII. Aceștia au prezentat materiale power-point, realizare proprie. Tema propusă a fost: percepția asupra evenimentelor care îi fac fericiți.

Toate materialele prezentate au fost premiate și au surprins prin imagini vizuale, auditive, frumuseţea și inocența copilăriei, cu aspecte din viaţa de familie, din activitatea școlară şi cea extraşcolară.

La eveniment a participat si viceprimarul municipiului Campia Turzii, Avram Gal, care i-a felicitat pe copii pentru minunatele creații proprii și totodata i-a încurajat să continue să creadă în visele lor.

Administrația publică locală, apreciază elevii și cadrele didactice ale instituțiilor de învățământ, care s-au implicat în acest eveniment.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.