Câmpia Turzii, cel mai activ municipiu în combaterea consumului de droguri

În data de 26 iunie 2015 a avut loc la Cafeneaua Culturală a Palatului Cultural Câmpia Turzii dezbaterea publică cu tema:,Traieşte-ţi Viaţa Fără Droguri!, la care au fost prezenţi viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Avram Gal, administratorul public, Petre Pop, reprezentanţi ai administraţiei publice, Serviciul de Asistenţă Sociala Câmpia Turzii, tineri din municipiu, consilieri, preoţi, reprezentanţi ai şcolilor şi grădiniţelor şi ai Centrului de Prevenire, Evaluare Antidrog Cluj Napoca.

În fiecare an, începând din 1987, la data de 26 iunie, se celebrează Ziua Internaţională Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri, zi decisă de Adunarea Generală a ONU, ca o expresie a implicării acestei organizaţii în consolidarea acţiunilor şi cooperării la nivelul statelor membre, pentru a atinge obiectivul de a avea o societate fără consum abuziv de droguri.

3 (Small)

Cu acest prilej, Organizaţia Naţiunilor Unite atrage atenţia opiniei publice şi guvernelor din întreaga lume faţă de o stringentă şi actuală problemă de sănătate publică – consumul de droguri, într-un anumit moment din viaţa lor. Scopul dezbaterii publice de la Câmpia Turzii este încurajarea tinerilor şi a populaţiei in general, de a preţui sănătatea şi de a evita sub orice mod includerea drogurilor în viaţa lor. Pentru marcarea acestei zile şi la Câmpia Turzii a fost organizată această dezbatere publică cu privire la Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

Prezent la acest eveniment , domnul Eugen Szobo din cadrul Centrului de Prevenire şi Evaluare Antidrog Cluj Napoca, a afirmat că municipiul Câmpia Turzii este cel mai activ municipiu în combaterea consumului de droguri după municipiul Cluj Napoca.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.