alin tise banner

Câmpia Turzii a obţinut locul al III-lea la competiţia “ORAŞUL RECICLĂRII”2015

Municipiul Câmpia Turzii a fost desemnat câştigătorul locului al III-lea în cadrul “bătăliei” pentru titlul de „Oraşul Reciclării”, ediţia a III-a, obţinând drept premiu organizarea unei campanii de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la importanţa colectării separate a  deşeurilor de ambalaje.

Competiţia „Oraşul Reciclării” este un proiect tradiţional care se adresează primăriilor municipalităţilor din România, organizat de Eco-Rom Ambalaje în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015.

Criteriile care au stat la baza evaluării celor 46 de oraşe înscrise în proiect au fost: calitatea serviciilor de colectare separată (însemnând accesul populaţiei la containerele colorate, aspectul acestora şi corectitudinea depunerii separate a deşeurilor în fiecare container), cantitatea de deşeuri colectate şi acţiunile de conştientizare şi mobilizare a populaţiei pentru a separa deşeurile.

Sinaia a fost desemnat marele câştigător al competiţiei, locul al II-lea în competiţie a fost obţinut de municipiul Mediaş, iar locul III i-a revenit municipiului Câmpia Turzii.

Serviciul Relaţii Publice.

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii