Acasă Stiri VIDEO / Călători abandonați pe drumuri, în urma lucrărilor de la tunelul...

VIDEO / Călători abandonați pe drumuri, în urma lucrărilor de la tunelul CFR dintre Bratca și Șuncuiuș

Un grup de 45 de călători care au fost preluați de un autocar din localitatea Bratca, pentru a fi transportați la trenul care îi aștepta în Poieni, au fost abandonați la jumătatea drumului.

Lucrările la tunel au fost prelungite din nou până mâine, iar călătorilor li s-a promis asigurarea transportului cu autocarul până la următoarea stație, unde vor fi urcați în tren. Șoferul mașinii i-a dat jos, însă, la ora 19.30, în stația Piatra Craiului, la doar 15 kilometri de Poieni, motivând că se află la volan de la ora 4 dimineața.

Călătorii au așteptat trei ore până când un alt autocar, venit de la Oradea, i-a transportat la Poieni, de unde trenul i-a dus până la Cluj-Napoca.

De menționat că în această perioadă traficul feroviar între Bratca și Șuncuiuș este perturbat, în urma lucrărilor efectuate la tunelul dintre aceste localități. Transportul călătorilor până la stația Poieni este asigurat de societatea care efectuează lucrările la tunel, la care este acționar fostul șef de divizie pe Infrastructură al Regionalei CFR Cluj, Ioan Haier.

Cosmin Criste

video: TVR Cluj

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version