Blood Network – Noua campanie Untold pentru donarea de sânge a început astazi

Untold a derulat anul trecut campania de donare de sânge numită Pay with blood care s-a dovedit a avea un uriaș impact pozitiv, înregistrând un număr de peste 1500 de donatori. Pay with blood a câștigat două premii la cea mai prestigioasă competiție a industriei creative, Cannes Lions, un Silver Lion în PR și un Bronze Lion la secţiunea Media dar și două premii Silver Drum la competiția Golden Drum din Portoroz.

După succesul imens de care s-a bucurat campania din 2015, Untold o reia şi în acest an într-o manieră mai complexă şi sub o nouă identitate: Blood Network. Noua campanie a început astăzi şi se va desfășura în toate Centrele de Transfuzii din țară până în 29 iulie. La caravanele mobile se va putea dona în zilele de 15, 16, 17 iulie la Cluj-Napoca, și în zilele de 18, 19, 20 iulie, la București.

Anul acesta, beneficiile pentru cei ce doresc să participe la festival, sunt următoarele: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Şi eu Donez primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless, iar cei care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe site-ul Untold, primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

 

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.