Băsescu îi cere lui Boc să predea ştafeta, Gurzău vrea să-l doboare

PMP şi-a lansat, sâmbătă, candidaţii pentru judeţul Cluj la alegerile locale, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, şi unul dintre obiectivele propuse este schimbarea lui Emil Boc din funcţia de primar şi înlocuirea acestuia cu candidatul PMP, deputatul Adrian Gurzău.

Potrivit lui Adrian Gurzău există foarte multe probleme în Cluj -de la traficul sufocant, la corupţie, lipsa unui management al semafoarelor, lipsa banilor pentru suplimentarea mijloacelor de transport în comun, lipsa locuri în grădiniţe şi creşe, un aer insuportabil din cauza lipsei gropii de gunoi-, motiv pentru care Emil Boc trebuie doborât.

„Planează asupra administraţiei clujene corupţia şi n-am văzut în momentul de faţă corupţi. Firmele de casă ale primăriei Cluj-Napoca fac lucruri de mântuială şi pe bani foarte mulţi. (…) Cred că am ajuns în momentul de faţă să spunem lucrurilor pe nume. (…) Acest USL are interese şi îl împing în continuare pe Emil Boc să candideze la Primărie Cluj-Napoca împotriva voinţei dânsului. Nu l-am văzut în momentul de faţă pe Emil Boc pe străzile Clujului, nu l-am văzut pe Emil Boc dorindu-şi al patrulea mandat. Domule preşedinte (Traian Băsescu –n.r), cred că ar trebui să discutăm de ce sunteţi dvs în sală: pentru că trebuie să-l doborâm pe Emil Boc”, a afirmat Adrian Gurzău.

În calitate de candidat la primărie, el propune un oraş pentru viitor, care să fie un loc de referinţă în România şi Europa.

DSC_2118 (Small)
foto: clujmanifest.ro

La rândul său, preşedintele PMP, Traian Băsescu, i-a cerut lui Emil Boc să predea ştafeta: „O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că, la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai şatafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast. (…) Poate Clujul are nevoie şi de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat”.

Traian Băsescu a explicat şi că n-a mai candidat la Primăria Bucureşti din cauza faptului că este suspect într-un dosar în care este acuzat de spălare de bani. El a respins toate acuzaţiile şi a spus că sunt nişte mizerii.

Nelu Pop

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii