Bani europeni în Transilvania: Centrul Europe Direct – o nouă finanţare

Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord este un proiect al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest a cărui implementare a început în anul 2008.  Centrul este finanţat de către Uniunea Europeană, prin Reprezentanţa Comisiei Europene, bugetul total al proiectului fiind de 23450 euro.

Sanda Cătană, directorul general al ADR Nord-Vest declară că pentru anul 2016 evenimentele Centrului Europe Direct vor fi concentrate pe interesele publicul activ, reprezentat de către mass-media, autoritățile publice locale, mediul privat, elevi. „Vom pune accent atât pe publicarea în media a contribuțiilor şi iniţiativelor private, cât şi pe îmbunătăţirea serviciilor de informare online pe şi pe pagina de Facebook a proiectului”- precizează Catană.

Proiectul îşi propune să abordeze prin activităţile Centrului câteva mari teme de comunicare: o piaţă unică digitală, o uniune solidă pe piaţa energiei, cu o politică privind schimbările climatice orientată spre viitor, un spaţiu de justiţie specific şi drepturi fundamentale bazate pe încredere reciprocă.

CM

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii