Au găsit un telefon la UNTOLD și l-au predat polițiștilor

Doi tineri au dat dovadă de spirit civic și au  predat polițiștilor un telefon mobil pe care l-au găsit în incinta festivalului Untold.

Doi tineri, participanți la festivalul Untold, au găsit un telefon mobil în parcul din incinta festivalului și l-au predat, de îndată, polițiștilor care patrulau în zonă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, posesoarea telefonului mobil a fost identificată. Acesteia i-a fost predat telefonul la punctul de informare organizat de Poliția Clujeană, context în care i-a întâlnit și pe cei doi tineri, cărora le-a mulțumit pentru gestul lor.

Acest caz nu este unul singular, la punctul lost and found, organizat în incinta festivalului, fiind predate carduri bancare, telefoane mobile, chei auto, portmonee cu bani, etc., bunuri pierdute, găsite de către participanți, care ,,așteaptă” să fie revendicate.

Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime!

Dacă constatați că ați pierdut bunuri, vă îndrumăm către punctele special amenajate în acest sens din incinta festivalului.

În caz de nevoie, apelați cu încredere la polițiști!

Zilnic, peste 600 de polițiști sunt prezenți în locațiile de desfășurare a festivalului și în stradă, pentru a preveni și descuraja faptele antisociale.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii