Acasă Administrativ ATELIERE TEMATICE PENTRU FINALIZAREA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2015-2020

ATELIERE TEMATICE PENTRU FINALIZAREA STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2015-2020

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în calitate de coordonator şi beneficiar al proiectului STRATEGIA DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII (SDMCT)2015-2020, organizează două ateliere tematice privind acest proiect.

Tematica atelierelor vizează elemente de identificare şi formulare a obiectivelor strategice şi a priorităţilor, precum şi definirea celor mai adecvate instrumente pentru implementare şi monitorizare.
Atelierele tematice se vor defăşura în data de 14 şi 15 septembrie 2015, la Palatul Cultural Ionel Floaşiu. Acestea fac parte din procesul de planificare participativă iniţiat odată cu primul atelier din luna iulie anul curent, atelier care a urmărit identificarea potenţialului şi a problemelor municipiului.

În data de 14 septembrie, începând cu ora 12.00, se va desfăşura cel de-al doilea atelier care va avea ca principal obiectiv: DEFINIREA VIZIUNII ŞI OBIECTIVELOR STRATEGICE PENTRU MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII, ORIZONT 2020.
Iar, cel de-al treliea atelier, desfăşurat în data de 15 septembrie 2015, ora 9.00, va avea drept scop, identificarea de PRIORITĂŢI ŞI MECANISME DE IMPLEMENTARE A STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2015-2020.

Participă: edilii municipiului, consilieri locali, şefi de serviciu din cadrul primăriei, societatea civilă, comunitatea locală.

Rezultatele acestor două ateliere vor fi valorificate în procesul de finalizare a strategiei.

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version