Anotimpul sinuciderilor. O tânără din Franța și-a luat astăzi viața, aruncându-se în gol de la etajul patru al unui bloc din cartierul Zorilor

O tânără din Franța s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se în gol de la etajul patru al unui bloc de pe strada Observatorului, din cartierul clujean Zorilor. Tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 7.30.

“În jurul orei 07:30, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o studentă de origine franceză a decedat după ce ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Observatorului. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Polițiștii vor lua legătura cu familia tinerei în vederea repatrierii corpului neînsuflețit”, a declarat pentru ClujManifest, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Trupul studentei a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei.

La începutul acestei luni, așa cum a informat în exclusivitate ClujManifest, o altă tânără originară din Franța, Margaux Baudin, de 24 de ani, studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj, a murit spânzurată de o ţeavă de gaz din apartamentul în care locuia.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii