Alice în Țara Minunilor

Grădina Botanică “Alexandru Borza” Cluj-Napoca este o nouă locație a evenimentului Seri de vara clujene. Datorită deschiderii și sprijinului oferit de administrația Grădinii Botanice, alături de Scena Urbana am pregătit spectacolul de operă “Alice în Țara Minunilor” – o adaptare după operă de Robert Chauls.

Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 27 august 2016, ora 19:00 în Grădina Romană a Grădinii Botanice “Alexandru Borza” iar intrarea va fi liberă.

„În lumea fantastică a lui Carroll Lewis vom fi purtați ca într-un carusel amețitor al jocurilor de cuvinte și rime întortocheate – și totusi Alice are ceva atât de simplu. Alice, cea din Țara Minunilor este copilul care îndrăznește. Ea indrăznește să viseze, fără limite, fără frică, ea îndrăznește să își înfrunte fricile și să țină piept intrupărilor acestora, ea indraznește să fie liberă – liberă să plutească într-o lume care ne provoacă sa o înțelegem și care până la urmă, nu e decât o simplă joacă de copil. Alaturi de ea suntem cu toții invitați să închidem ochii și să visăm, dar nu oricum, ci cu pofta si curajul copilului pur, un vis fara bariere…ca o joaca intr-una dintre cele mai fascinante si provocatoare povești ale tuturor timpurilor”.- regizor Sandu Iulian

Conducerea muzicală: Flaviu Mogoșan
Regia Artistică: Iulian Ioan Sandu
Pregătirea muzicală: Renata Burcă
Concept costume si machiaj: Anca Pintilie
Distribuție:
Oana Trimbitas – Alice
Adonis Tanta – Motanul Cheshire/Palarierul
Adriana Tidor – Ducesa
Delia Mihali – Regina
Zoltan Molnar – Omida, Iepurele de Martie, Grifonul
Ato Sumi – Iepurașul, Bucatareasa
Adrian Strâmtu -Regele/țestoasa

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii