Alegeri locale 2016 / Emil Boc: “Am votat cu cei care au modernizat Clujul”. Liviu Alexa: “Am votat cu gândul la un Cluj nou”. Octavian Buzoianu: “Am votat pentru un Cluj modern, civilizat, al copiilor noștri”

Principalii candidati care se intrec pentru functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca s-au prezentat la urne in aceasta dimineata, insotiti de oamenii lor de incredere sau  de familie. Liviu Alexa a fost primul care a votat, urmat de Emil Boc si Octavian Buzoianu.

Candidatul Miscarii Liberale, Liviu Alexa, a venit la vot la ora 9:00.

LIVIU ALEXA, candidat Miscarea Liberala: Am votat pentru copilul meu Ştefan care se va naşte peste o lună, am votat cu gândul la un Cluj nou şi am votat la un oraş care să se desprindă de mentalităţile comuniste. Vreau un Cluj modern, evoluat, tolerant, un Cluj mai bogat şi un Cluj care să-şi recâştige statutul de capitală a Transilvaniei.

Actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ajuns la secția de votare impreuna cu sotia sa, la ora 10.

EMIL BOC: candidat PNL: Am votat cu cei care au modernizat Clujul. Îmi respect toți contracandidații și îi îndemn pe clujeni să meargă la vot.

Octavian Buzoianu, candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca s-a prezentat la urne însoțit de echipa proprie de campanie și de reprezentantii partidelor politice care l-au susţinut în campania electorală.

OCTAVIAN BUZOIANU, candidat independent: Am votat pentru un Cluj modern, civilizat, un Cluj al copiilor noștri pe care vreau să-l construiesc alături de toți clujenii.

Pentru funcţia de primar al Clujului s-au înscris 10 candidaţi.

sursa: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.