Sunteti aici:AdministrativVIDEO / ALDE încearcă să-i convingă pe clujeni că „există soluții mai bune decât Emil Boc la Primărie”

VIDEO / ALDE încearcă să-i convingă pe clujeni că „există soluții mai bune decât Emil Boc la Primărie”

Publicat in data

Copreședintele ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților), Daniel Constantin, a declarat astăzi la Cluj că  lansarea candidaţilor clujeni la alegerile locale din 5 iunie va avea loc în perioada 06-26 aprilie

Daniel Constantin dorește să-l vadă plecat pe Emil Boc din fruntea Clujului: „Sunt surprins de gradul de încredere care îl are primarul municipiului Cluj, domnul Emil Boc. Ne uitam și făceam o analiză a activității domniei sale. Mă gândeam că trebuie să-i convingem pe cetățenii Clujului că există soluții mult mai bune decât Emil Boc la Primărie, având în vedere elementele pe care le-a exercitat și rezultatele pe care domnia sa le-a avut în actul de guvernare.”

foto: clujmanifest.ro
foto: clujmanifest.ro

Daniel Constantin încurajează cetațenii să spună lucrurilor pe nume atunci când merg la vot: „În Ardeal au fost în general alegeri la care nu s-a sărit peste o anumită măsura, am apreciat decența limbajului public. Cred că în anul 2016 oamenii așteaptă cu totul și cu totul altceva, nu doar vorbe, lucruri promise. Cetățenii au nevoie de o certitudine mai mare, că ceea ce spun politicienii se și împlinește. I-am sfătuit pe colegii mei să meargă în fața electoratului, dincolo de candidați credibili,  cu elementele pe care le-am realizat în această perioadă. Partidul Conservator și cei care formează astăzi ALDE am fost membri în actul de guvernare și cu mândrie pot să vă spun că am fost cei care am stat la baza relaxarii fiscale din anul 2015. Codul Fiscal a fost în principal elementul de dreapta dintr-o guvernare majoritară de stânga.”

Liderii ALDE cred în minuni la alegerile locale şi spun că se bazează pe cei 40 la sută dintre clujenii care încă nu s-au decis pe cine vor vota la scrutinul de peste două luni şi jumătate.

ALDE nu şi-a desemnat încă candidatul la primărie, dar printre numele vehiculate se numără cele ale consilierului local Adrian Mureşan, şi al deputatului Steluţa Cătăniciu.

Laura Ciobăniţă

video: TVR Cluj

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...