accident de circulatie sofer drogat

Accident cu 16 victime la Răscruci. Un autocamion și un microbuz s-au ciocnit

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unei coliziuni dintre un microbuz și un autotren, circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca — Gherla este oprită pe ambele sensuri la km 25, în zona localității clujene Răscruci.

Potrivit primelor informații 16 persoane ar fi fost rănite. La fața locului s-au deplasat cinci ambulanțe.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

În accidentul produs în această dimineață în localitatea Răscruci, în urma coliziunii dintre un autotren și un microbus, au fost implicate 16 persoane (una aflată în autotren și 15 în microbus). Dintre acestea, 12 au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

S-a efectuat pre-alertare din Dispeceratul pentru Situații de Urgență către UPU și DSP și a fost declanșat codul roșu de pre-spital. S-au mobilizat SMURD – centru, EPA (echipaj de prim-ajutor) – centru, mașina de victime multiple și trei echipaje de salvare.

Victimele sunt conștiente, dar, la evaluarea din pre-spital, prezintă contuzii și fracturi. În acest moment, le sunt făcute investigații. Patru pacienți au fracturi de membre, dar sunt stabili hemodinamic și respirator și sunt conștienți. Restul prezintă leziuni minore, în zona feței.

UPU va prelua, în următoarele ore, victimele accidentului, iar urgențele cotidiene vor fi direcționate către camerele de gardă.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca vă va ține la curent cu evoluția stării pacienților.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii