A fost asfaltat ultimul sector de pe drumul Băişoara – Valea Ierii

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic, a locuitorilor din zonă dar şi a iubitorilor muntelui faptul că a fost asfaltat şi ultimul tronson de pe drumul judeţean DJ 107N Băişoara – Valea Ierii, respectiv tronsonul situat între localităţile Moara de Pădure şi Frăsinet. Practic, în acest moment, sectorul de drum judeţean în lungime de 14 kilometri care face legătura între localităţile Valea Ierii şi Băişoara este complet asfaltat.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor de modernizare şi reabilitare a acestui drum judeţean urmează să se mai realizeze în perioada imediat următoare şanţuri, acostamente, defrişări, semnalizare rutieră, etc.

  „Mă bucur că, profitând şi de vremea frumoasă, am reuşit să finalizăm turnarea asfaltului pe acest drum extrem de important în ceea ce priveşte promovarea turismului, a sporturilor şi activităţilor montane în judeţul Cluj. În perioada următoare vom finaliza reabilitarea sau repararea şi a altor drumuri turistice din judeţ, astfel încât iubitorii de natură şi de drumeţii să poată profita la maxim atât de toamna frumoasă care se anunţă cât şi de sezonul sporturilor de iarnă” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii