Sunteti aici:MedicalA doua clinică Medicover inaugurată la Cluj

A doua clinică Medicover inaugurată la Cluj

Publicat in data

După o investiţie de 300000 euro, joi, 7 iulie 2016 a fost inaugurată a doua clinică Medicover din Cluj-Napoca, situată în cadrul Liberty Technology Park de pe Strada Gării.

Acest nou obiectiv medical aduce în atenţia clujenilor, atât persoane private, cât şi companii, o ofertă multidisciplinară, alcătuită din zece specialități, printre care cardiologie, ORL, obstetrică – ginecologie, dermatologie, medicină fizică și de recuperare, precum și o sală specială pentru kinetoterapie și fizioterapie, la care se adaugă departamentul de medicina muncii.

Clinica îşi propune să vină în întâmpinarea companiilor care doresc să ofere angajaţilor beneficii din zona de health care, cu programe speciale pentru sănătatea angajaților, iar cei ce îşi desfăşoară activitatea în interiorul Liberty Technology Park se vor putea bucura primii de aceste servicii la cele mai înalte standarde europene.  Este vorba de servicii de monitorizare a stării de sănătate a angajaţilor, acţiuni medicale în măsură să determine creșterea performanței în muncă, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie.Hol Medicover

Pentru că Medicover se implică în acţiunile de prevenţie şi educaţie pentru sănătate, în clinica proaspăt inaugurată sunt puse la dispoziţie două săli de conferință unde pot fi susținute cursuri și ateliere, pe teme alese împreună cu companiile, în funcție de necesitățile și profilul angajaților: nutriție, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor şi altele.

„ Am venit în Liberty Park acum un an şi eram convins că vom construi de la zero o clinică la Cluj. M-am întors după câteva luni şi am găsit acest loc minunat.

Medicover este prezent în România de peste 20 de ani, iar angajementul nostru pentru ceea ce facem în România este din ce în ce mai mare. Aşa cum se vede pe hartă, suntem prezenţe în 14 ţări din Europa şi dorim să fim în continuare unul din cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa.

Dir. Medicover

Am declarat acum ceva vreme că vom investi în câte trei clinici noi pe ani în România, dar lucrurile se schimbă şi aceasta este cea de-a patra clinică inugurată în 2016, astfel că în primele şase luni ale acestui an am investit în cele patru clinici, 2 milioane euro. Planul nostru este să ne extindem în zona clinicilor regionale şi vom continua să deschidem noi clinici în următorii ani, dar ne vom concentra şi pe ceea ce ştim să facem foarte bine şi am demonstrat de peste 20 de ani.

În afara Bucureştiului, Clujul este primul oraş în care avem două clinici, iar pentru mine acest lucru demonstrează forţa economică a acestui oraş în ansamblul Rămâniei, faptul este un centru de busines şi IT foarte important, atât pentru întreaga ţară, cât şi pentru Medicover” a declarat la începutul conferinţei de presă organizată cu ocazia inaugurării Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

„Pentru noi este foarte important medicul bun profesionist, dar nu vom exclude niciodată un medic tânăr, care îşi dovedeşte calităţile profesionale doar pentru că este tânăr. Dacă veţi vedea Medicover, la nivel de România şi nu numai, încurajează medicii tineri, oferindu-le posibilitatea de a  lucra cu echipamentele cu care ei au şi studiat.

Punându-le la dispoziţie atât echipamentele, precum şi o clinică nouă şi modernă, puteam avea succes fără doar şi poate. Nu putem privi individual cele două clinici, astfel că avem un grup de 40 de  medici care vor veni şi în clinica de pe strada Republicii şi aici, pentru a fi mereu aproape de pacienţi” a spus printre altele Directorul Network şi Clinici Regionale a Medicover România, dr. Farmacist Claudia Oanea.

IMG_20160707_115259

Medicover în Europa şi în România

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 18 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

 

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Manastirea Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – 2

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL, anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare...

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL – 1

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL, anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare...

Video: Politicienii bogați din Turda și legaturile lor

Turda, municipiul unde politicienii aflați la putere și familiile lor fac afaceri mega profitabile   Astăzi,...

Alte articole

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Manastirea Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – 2

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL, anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare...

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL – 1

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL, anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare...