644 de echipamente electrice și electronice colectate în campania “Schimbă deșeurile cu tehnologia Samsung’’

conferinta

Samsung Romania împreună cu ECOTIC, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Rosal Grup – sucursala Cluj-Napoca, Compania de Salubritate Brantner Veres SA au desfășurat în această primăvară campania „Schimbă deșeurile cu tehnologia Samsung”. Această campanie, se află deja la a 3-a ediție în București, dar a fost pentru prima oara organizată în orașul Cluj-Napoca.

Campania din Cluj-Napoca a avut loc după aceleași principii ale edițiilor anterioare și s-a desfășurat în perioada 20 martie – 17 aprilie. Cetăţenii au fost informaţi despre beneficiile colectării şi reciclării deşeurilor de echipamente electrice şi electrocasnice și au fost invitați să le predea în mod responsabil la punctele special amenajate de ECOTIC și partenerii săi.

În perioada campaniei au funcționat cinci puncte de colectare mobilă. Acestea au fost amplasate în zonele principale ale orașul Cluj-Napoca:
1. Piata Agarbiceanu, în perioada 20 – 24 martie;
2. Strada Fabricii, în perioada 25 – 30 martie;
3. Piata agroalimentara Zorilor, in perioada 31 martie – 5 aprilie
4. Starda Islazului, in perioada 6 – 11 aprilie
5. Strada Miraslau, in perioada 12 – 17 aprilie

Pentru fiecare DEEE predat, participanții au fost premiați cu cîte 2 vouchere: unul pentru o reducere de până la 35% la produse Samsung selectate și cel de-al doilea pentru participarea la o tombolă având ca premii electrocasnice Samsung.
La finalul campaniei, în cadrul conferinței de presă care a avut loc la Casino Centrul de Clultură Urbană în data de 20 aprilie au fost trași la sorți câștigătorii premiilor puse în joc în tombolă. Premiile din această campanie au fost oferite de Samsung Romania: 5 aspiratoare, 2 playere Blu Ray, 3 sisteme Home Cinema și 2 televizoare LED de 32’.

Câștigătorii desemnați prin tragere la sorți pot fi consultati pe site-ul www.ecotic.ro

În perioada campaniei desfășurată în Cluj-Napoca, au participat 423 persoane care au predat in total 644 de echipamente electrice și electronice uzate.
Mai multe detalii despre desfășurarea proiectului gasiți pe www.ecotic.ro

Ionela Romaniuc

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii