600 de polițiști clujeni vor asigura ordinea și liniștea publică, în minivacanţa de Rusalii

În minivacanţa de Rusalii 2015, zilnic, se vor afla la datorie peste 400 de polițiști de la ordine publică, peste 100 de la poliția rutieră, precum şi de la structurile de intervenție rapidă, de investigare a criminalității economice, investigații criminale şi de la arme, explozivi și substanțe periculoase.

Cei aproximativ 600 de polițiști cu peste 90 de autospeciale vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Polițiștii vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe şase tronsoane de drumuri naţionale (DN 1, DN1C, DN 1F, DN 1R, DN 15, DN 17), utilizând zilnic aparate radar. Totodată, o atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către zonele de agrement.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii