Acasă Stiri 500 de poliţişti în stradă în perioada Paștelui Catolic

500 de poliţişti în stradă în perioada Paștelui Catolic

Aproximativ 500  de polițiști clujeni au asigurat ordinea și liniștea publică, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, a patrimoniului acestora și au acționat pentru prevenirea de fapte antisociale, în perioada 25-28 martie, cu ocazia Paștelui Catolic.

Astfel, peste 300 de poliţişti de la ordinea publică, 75 de la structurile de poliție rutieră, 65 de polițiști de investigații criminale, aproape 30 de polițiști specializați în investigarea criminalității economice, precum şi din cadrul altor structuri, au acționat în stradă, în incinta lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice dedicate acestor sărbători.

Locurile în care oficialii au acționat pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute sau pentru a fluidiza traficul sunt principalele străzi din zonele turistice, drumurile publice, respectiv zona bisericilor.

În vederea menținerii ordinii și linișttii publice, polițiștii au sancționat 77 de persoane, pentru Încălcarea Legii 61/1991, privind ordinea și liniștea publică. Cei din cadrul rutier au amendat peste 360 de șoferi pentru nerespectarea prevederilor în O.U.G 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dintre care 133 dintre amenzi au fost acordate pentru abaterea de la  viteza legală și au reținut 34 de permise de conducere, respectiv au retras 14 certificare de înmatriculare.

Laura Ciobăniţă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version