Umor 100% scoțian la Comedy Weekend

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Comedy Weekend revine în Noiembrie cu un nou show plin de râsete și ironie scoțiană. De această dată Daniel Sloss așteaptă toți iubitorii de comedie la Cinema Victoria, pe 3 Noiembrie începând cu ora 20:00. Evenimentul face parte din deja binecunoscuta serie Comedy Weekend, un concept care a reușit deja să ofere lunar show-uri de umor și comedie de calitate.

Clujenilor le place enorm umorul britanic, fapt care ni l-au demostrat în urmă cu două săptămâni, odată cu show-ul susținut de Craig Hill și Jimmy McGhie la Cluj Arena. Ne bucurăm că propunerile noastre sunt atât de bine primite de către publicul Comedy Weekend și abia așteptăm să îl vedem în acțiune și pe Daniel Sloss. Se anunță a fi un show de zile mari așadar, ne vedem la Cinema Victoria.” – Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend.

Spectacolele lui Daniel Sloss s-au ținut sold out timp de 8 ani consecutiv la Edinburgh Fringe Festivals, cu o audiență de peste 10.000 de persoane în fiecare an. În turneul său acesta a adus zâmbete în diferite continente precum: Europa, Australia, Asia și Statele Unite ale Americii. La TV a apărut de 6 ori la unele din cele mai titrate show-uri de comedie printre care: Conan O’Brien, Sunday Night at the Palladium sau Russell Howard’s Good News. Daniel a co-creat, scris și apărut în sitcom-ul online M.U.F.F, a lansat un DVD live și în prezent lucrează la un episod pilot pentru Warner Brothers la Hollywood.

Așadar, luna Noiembrie va aduce în fața publicului un moment special, un nou show gândit de un comediant de excepție: Daniel Sloss – So. Spectacolul este în limba engleză și nu este recomandat copiilor. Biletele costă 35 de lei și se pot achiziționa de pe www.biletmaster.ro sau de la Agenția Teatrală din Cluj-Napoca.

De asemenea, publicul este invitat să urmărească și pagina oficială: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania/?fref=ts unde sunt disponibile toate informațiile și noutățile referitoare la show-urile Comedy Weekend.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău