Acasă Stiri Sute de clujeni au participat astăzi la un marș împotriva avortului

Sute de clujeni au participat astăzi la un marș împotriva avortului

foto: clujmanifest.ro

Aproximativ o mie de clujeni de toate vârstele au ținut să ia parte, în ciuda vremii potrivnice, la a V-a ediție a “Marșului pentru viață”, pe parcursul căruia au ținut să sublinieze efectul nefast al avortului.

„Prin acest marș, ne manifestăm credința și încercăm să promovăm și să ne apărăm valorile, să demonstrăm tuturor că noi credem că viața vine de la Dumnezeu, El fiind Cel care o dă, și tot El cel care o ia. Am venit să le spunem oamenilor că avortul nu este o soluție în nicio circumstanță”, a spus Titus Sas, unul dintre organizatorii evenimentului.

Pentru cei care au nevoie de ajutor și consiliere în problema avortului, a fost pusă la dispoziție o listă cu persoanele sau organizațiile care pot oferi un astfel de sprijin, inclusiv financiar.

foto: clujmanifest.ro

“Celor care au probleme, de orice natură, le transmit să caute ajutor, deoarece mereu se vor găsi oameni, precum noi, care atunci când cineva strigă după ajutor nu ezită să ajute. Am pregătit și liste cu oameni care sunt dornici să ajute cu donații de alimente, financiare, lucruri pentru nou-născuți. Cine are nevoie de ajutor trebuie doar să caute”, a spus Doicia Rodina, unul dintre participanți.

Luni, la Casa de Cultură a Studenților, va avea loc o conferință, unde doctorul Ionel Cioată va mărturisi motivele pentru care a refuzat să facă avorturi, și va împărtăși celor prezenți din experiența sa legată de acest lucru.

Laura Ciobăniță

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version