2 iulie, ultima zi a finalei Masters Darts România din Iulius Mall

Până sâmbătă, 2 iulie 2016, la Iulius Mall se desfășoară Masters Darts România, finala Campionatului Național de Darts, eveniment organizat de Federația Română de Darts, alături de Cluj Darts Club, cu sprijinul Iulius Mall Cluj.

Finala Campionatului Național din sezonul 2015-2016 îi are ca participanţi pe primii 48 cei mai buni jucători și cele mai bune 16 jucătoare din țară. Pentru finala Masters Darts România din Iulius Mall luptă și deținătorii trofeului de campion național, Oana Bârsan din Piatra Neamț și Adrian Frim din Cluj-Napoca, care vor încerca să își apere titlul. Miza tuturor participanților este de a se califica în echipa națională a României pentru Campionatul European de Darts, ce va avea loc în luna septembrie, în Olanda.

Cei mai buni trei jucători și cele mai bune trei jucătoare de la finala Masters Darts România vor  întregi lotul național, din care până în acest moment fac parte Răzvan Negoţ şi Monica Dan, prin poziţia lor de lideri la finele sezonului regulat.

Astăzi, competiţia se desfăşoară în intervalul orar 12:00 – 19:00, iar mâine între orele 10:00 și 21:00. Intrarea este liberă pentru spectatori, cărora organizatorii le-au pregătit numeroase surprize şi premii acordate în pauzele dintre meciuri.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii