Sunteti aici:Sport (Arhiva)Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup - BT Arena

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup – BT Arena

Publicat in data

În perioada 23-25 august, la Cluj Napoca, Federaţia Română de Gimnastică Ritmică organizează evenimentul Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup – BT Arena.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine pentru trei zile capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul performanței în gimnastica ritmică.

Pentru prima dată în România, cele mai bune gimnaste din întreaga lume se vor intrece în cadrul unei competiții World Challenge Cup, competiția spectacol pentru mânuirea panglicilor, măciucilor, mingilor și a cercului. Toate probele se transformă sub ochii tăi într-o adevărată artă. Detalii pe www.frgritmica.ro.

La 16 ani de la reînființare, Federația Română de Gimnastică Ritmică organizează pentru prima dată în România prima competiție de tipul World Challenge Cup.

Evenimentul este ultima frontieră pentru gimnastele din întreaga lume, înainte de Campionatul Mondial de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Fiecare țară care dorește să participe la Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup va trimite la Cluj-Napoca maximum două dintre cele mai bune gimnaste.

Competiția este un eveniment de neuitat și de neratat și este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică. Probele incluse în concurs: cercul, mingea, măciuci și panglică.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

INTRA IN DISCUTIE

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...