VIDEO+FOTO. CFR Cluj a mers la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș pentru a le mulțumi medicilor: „Sunteţi eroii nevăzuţi ai României”

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Campioana României, CFR Cluj, a mers cu întreaga echipă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru a le mulțumi public medicilor care s-au dăruit pentru a se confrunta cu pandemia.

„Sunteţi eroii nevăzuţi ai României, nu numai la acest spital, în toate oraşele sunt eroi care nu sunt văzuţi şi am venit aici să vă apreciem foarte mult. Vă mulţumim şi sper să nu mai avem nevoie să venim pe aici”, au fost cuvintele antrenorului Dan Petrescu, în numele echipei, în fața medicilor.

La rândul lor, și cadrele medicale le-au transmis un mesaj „Feroviarilor”: „Vă mulțumim că faceți cinste Clujului și României și vă urăm mult succes și sănătate mai departe. Victorii în Europa și în campionatul românesc!”

„Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19.

Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră!

Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni!

Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!”, au scris reprezentanții CFR-ului pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău