VIDEO. CFR Cluj și-a prezentat echipamentele pentru sezonul viitor. Campionii vor îmbrăca Nike

Campioana României, CFR Cluj, a schimbat sponsorul tehnic, trecând de la Joma la Nike, iar astăzi și-a prezentat noul set de echipamente pentru sezonul ce stă să înceapă.

„Feroviarii” vor îmbrăca noile veșminte la partida din Malta, cu Floriana FC, din turul I preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, 19 august, duelul cu „Verzii” consemnând debutul campionior în noul sezon.

Primul echipament al formației din Gruia va fi, așa cum ne-a obișnuit, complet vișiniu, pentru ca setul doi, cel pentru deplasare, să fie în totalitate alb. Rândul al treilea de haine va fi de culoarea neon, în timp ce portarii vor îmbrăca un echipament portocaliu.

Ciprian Deac, declarat cel mai bun jucător al campioanei în sezonul proaspăt înceiat, Cristi Bălgrădean, Mário Camora și Alex Chipciu sunt protagoniștii videoclipului de prezentare a noilor echipamente.

„🏆 Suntem bucuroși să anunțăm noul parteneriat încheiat între CFR 1907 Cluj și producătorul de echipament sportiv Nike.

5️⃣ Pentru următorii 5 ani, fotbaliștii Campioanei României vor evolua în echipamentul produs de brandul numărul unu din lume.

⚽️ Echipamentul principal pentru sezonul 2020/2021 va fi complet vișiniu, cel de-al doilea alb complet, iar linia a 3-a va fi formată din tricou galben fluor, șort și jambiere negre.

🏟 Noile produse Nike vor fi disponibile online și la magazinul de la Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” în cel mai scurt timp. Vom reveni cu detalii în acest sens în perioada următoare”, au scris reprezentanții CFR-ului pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii