VIDEO: Bucuria ceferiștilor după câștigarea titlului. Suporterii au sărbătorit în paralel la Cluj

CFR Cluj este noua și vechea campioană a României, după un nou titlu câștigat luni seara, în urma victoriei din finala propriu-zisă cu CS Universitatea Craiova, din Bănie, scor 3-1. Ardelenii nu au fost reținuți în a sărbători atât pe teren, imediat după fluierul final, cât și în vestiar. Fanii alb-vișinii au declanțat și ei fiesta la Cluj-Napoca, așteptându-și favoriții.

Campioni pentru a treia oară consecutiv și a șasea oară în istorie, cei din lotul și staff-ul tehnic ale CFR-ului au dat drumul bucuriei în vestiarul de pe „Ion Oblemenco”, neputând fi alături de ei mai mulți jucători – Cristi Manea, Damjan Djokovic, Adrian Păun şi Lacina Traore – și atrenorul Dan Petrescu, cu toții infectați cu COVID-19.

Din moment ce situația epidemiologică nu le-a permis acest lucru, suporterii „Feroviarilor” nu au putut fi alături de echipă la stadion, aceștia întâlnindu-și și aclamându-și favoriții abia când aceștia s-au întors la Cluj. Avionul ceferiștilot a decolat de la Craiova la 1,25 noaptea, iar suporterii au anunțat că își vor aștepta favoriții în Piața „Avram Iancu”.

Până la sosirea campionilor, însă, fanii alb-vișinii nu s-au sfiit să sărbătorească prin oraș, una dintre locații fiind chiar Gruia, „casa” CFR-ului, zona unde este localizat stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii