Primul transfer la „U” Cluj în această vară

Universitatea Cluj a încheiat sezonul de Liga 2, iar acum începe să se întărească pentru următoarea stagiune. Portarul Vlad Muțiu (25 de ani) a semnat cu „Șepcile roșii”.

Goalkeeper-ul băimărean a rămas liber de contract după despărțirea de Farul Constanța, de asemenea formație de eșalon secund. Patronul echipei, Ciprian Marica, a pus mai mulți jucători de la echipă „pe liber”, încercând să restructureze lotul pentru sezonul următor.

Muțiu va veni cel mai probabil ca înlocuitor pentru Cosmin Dur-Bozoancă, titularul din poarta „Studenților” în această stagiune, care este dorit la Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi, de la care acesta era împrumutat.

Fostul căpitan al „Marinarilor” a mai trecut în carieră pe la Dinamo București, de care a și fost „crescut”, Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Afumați.

Universitatea Cluj a încheiat acest sezon pe locul 14, evitând retrogradarea, dar asta după doar 23 de meciuri jucate. Sezonul a fost întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19, urmând în perioada următoare să se reia doar un play-off cu primele șase clasate din momentul suspendării campionatului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii