Un alt jucător pleacă din angrenajul CFR-ului pentru acest sezon. Va juca la Gaz Metan Mediaș

Campioana României, CFR Cluj, a anunțat împrumutul fundașului Mihai Butean (23 de ani) la o altă formație de Liga 1, care a jucat sezonul precedent în play-off, Gaz Metan Mediaș.

„CFR 1907 Cluj și Gaz Metan Mediaș au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Mihai Butean până la finalul acestui sezon! Multă baftă, Mihai Butean!”, a fost anunțul formației din Gruia.

Această mutare vine în urma proaspătului transfer anunțat ieri de club. Cristi Manea a semnat definitiv cu CFR, după ce a avut probleme în ultima perioadă cu găsirea unei echipe. Manea are tot 23 de ani și are deja 86 de apariții și un gol în tricoul „alb-vișiniu”.

Mihai Butean va juca la Gaz Metan și în acest sezon, după ce fusese împrumutat la aceeași echipă și în a doua parte a ediției trecute de campionat. Fundașul dreapta a debutat la seniori la Universitatea Cluj, unde a jucat în sezonul 2015-2016, după care s-a transferat la Astra Giurgiu, de unde în prima jumătate de an a fost împrumutat la Academica Clinceni. Acum un an a ajuns la CFR, pentru care a jucat patru meciuri.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii