„U” Cluj își betonează apărarea! Un jucător cu peste 200 de prezențe în Liga 1 a semnat cu „Șepcile roșii”

Universitatea Cluj a obținut semnătura unui alt fundaș cu experiență atât în Liga 1, cât și la echipa națională a României. Srdjan Lucin este noul jucător al „Șepcilor roșii”.

Fotbalistul de 34 de ani vine în componența echipei clujene pentru a face cuplu în centrul apărării cu Gabriel Tamaș, un alt transfer sonor al Universității din această vară. Luchin poate juca, de asemenea, și pe partea dreaptă în defensivă.

Stopper-ul născut în județul Timiș este al șaptelea transfer al „Șepcilor roșii” din această vară, după Vlad Muțiu, Laurențiu Rus, Daniel Novac, Alexandru Negrean, Gabi Tamas, Idan Golan.

De-a lungul carierei, Luchin a trecut pe la echipe precum FC Baia Mare, Olimpia Satu Mare, Poli Timișoara, Dinamo București, Botev Plovdiv, FCSB, ACS Poli, Levski Sofia, CFR Cluj, Viitorul Constanța, Dunărea Călărași și FC Hermannstadt.

Noul fundaș al Universității a adunat și 10 apariții în tricoul primei reprezentative a României, înscriind și un gol, împotriva Albaniei, în 2011.

Luchin a câștigat două titluri de campion în Liga 1, unul cu FCSB, în 2015, al doilea cu CFR Cluj, în 2018. Acesta are și trei Cupe ale României în palmares, câștigate cu trei formații diferite: Dinamo, în 2012, FCSB, în 2015, și Viitorul Constanța, în 2019. Pe lângă acestea, Luchin a mai adunat în visteria sa medalii de campion în Cupa Ligii, cu FCSB, în 2015, și în Supercupa României, cu Dinamo, în 2012.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii