Se știu sferturile Ligii Campionilor! Real o poate întâlni pe Juventus, posibilă confruntare între Barcelona și Bayern

S-au tras la sorți sferturile și semifinalele celei mai puternice competiții inter-cluburi de pe continent, UEFA Champions League și, ca de obicei, duelurile sunt unele de foc. În acest an, din cauza pandemiei, structura fazelor eliminatorii va fi diferită față de ceea ce ne-am obișnuit.

Suspendarea competițiilor sportive a cauzat amânarea a jumătate dintre partidele retur din optimi, care urmează să se dispute în perioada următoare, astfel că, momentan, nu se cunosc toate calificatele în sferturi, patru dintre sfertfinalistele introduse în urnă fiind reprezentate de câștigătoarele dublelor manșe încă nedisputate.

Astfel, a rezultat următoarea împerechere:

  • Manchester City (Anglia)/Real Madrid (Spania) – Juventus Torino (Italia)/Olympique Lyon (Franța)

  • RB Leipzig (Germania) – Atletico de Madrid (Spania)

  • FC Barcelona (Spania)/SSC Napoli (Italia) – Bayern Munchen (Germania)/Chelsea Londra (Anglia)

  • Atalanta Bergamo (Italia) – Paris Saint-Germain (Franța)

Partidele retur ce nu s-au mai disputat în martie sunt programate pentru 7-8 august, în timp ce din faza sferturilor de finală competiția va lua forma unui „Final eight”, toate partidele disputându-se într-o singură manșă, la Lisabona, Portugalia.

În meciurile din tur, Manchester City s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Real Madrid, Lyon a câștigat surprinzător acasă, 1-0, cu Juventus, Napoli și Barcelona au remizat, 1-1, în Italia, în timp ce Bayern Munchen nu a avut probleme și s-a impus la Londra cu 3-0.

Pentru meciurile din semifinale, rezultatul extragerilor a fost următorul:

  • Câștigătoarea sfertului 1 (City/Real – Juve/Lyon) vs. Câștigătoarea sfertului 3 (Barça/Napoli – Bayern/Chelsea)

  • Câștigătoarea sfertului 2 (Leipzig/Atletico) vs. Câștigătoarea sfertului 4 (Atalanta/PSG)

Partidele din sferturile competiției urmează a se disputa în perioada 12-15 august, iar semifinalele sunt programate pentru zilele de 18 și 19 ale aceleiași luni. Deținătoarea trofeului se va decide în data de 23 august, pe stadionul „da Luz”, din Lisabona.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii