cfr cluj

Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj! „Feroviarii” o iau pe urma celor de la Dinamo

Campioana României, CFR Cluj, se confruntă cu o situație delicată, care a izbucnit în acest weekend. Crește numărul de cazuri de COVID-19 în vestiarul „alb-vișiniilor”, iar finalul de campionat este pus în pericol.

După ce mijlocașul Alexandru Păun a fost diagnosticat cu coronavirus, sâmbătă, înaintea partidei cu FCSB, fapt care a dus la amânarea meciului, alți cinci membri din cadrul clubului au fost anunțați astăzi ca fiind infestați cu noul virus.

Portarul Gregorz Sandomierski, mijlocașul Damjan Djokovic, antrenorul secund Costin Curelea, antrenorul cu portarii Cristian Moldovan și preparatorul fizic Cristian Dragotă au fost fost testați pozitiv cu COVID-19, în cadrul echipei având loc o testare în masă, după depistarea primului caz.

CFR Cluj rămâne în continuare la Mogoșoaia, iar toți cei care au făcut deplasarea la București vor fi testați de mai multe ori.

Până în acest moment, Liga Profesionistă de Fotbal nu ia în calcul amânarea meciului ardelenilor cu FC Botoșani, care ar urma să se dispute duminică, 26 iulie.

O altă formație din Liga 1, care stă chiar mai rău decât CFR la acest capitol, este Dinamo București. La formația din „Ștefan cel Mare” au fost depistate până acum 11 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, „Câinii” având mai multe partide restante de disputat în play-out-ul campionatului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii