RUȘINOS! Lokomotiv Tbilisi – CSU Craiova 2-1: Oltenii, cu pretenții la titlu, părăsesc Liga Europa în primul tur

Vice-campioana României, CS Universitatea Craiova, a dezamăgit la debutul în Liga Europa și a prestat un joc rușinos, cel puțin până la cele două goluri marcate de adversari. După cele patru minute în care s-au trezit în dublu dezavantaj, elevii lui Begodi nu au mai fost capabili să egaleze și să împingă meciul în prelungiri.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părți; nu se putea distinge formația care a pornit cu statutul de favorită în acest meci. Koljic și Andrei Ivan, pentru olteni, respectiv Shonia și Samurkasovi, pentru gazde, au trecut pe lângă gol pentru cele două combatante. La 12 minute după începerea părții secunde, georgienii au pornit pe un contraatac letal, la finalul căruia Sikharulidze l-a învins pe Pigiliacelli.

Craiovenii au fost lăsați fără replică patru minute mai târziu, când cei de la Lokomotiv Tbilisi au pornit din nou pe un atac-fulger, iar Oulad Omar nu i-a dat nici el vreo șansă goalkeeper-ului din Bănie. Universitatea s-a străduit în jumătatea de oră rămasă să egaleze, dar eforturile lor au fost în zadar. Doar tânărul Bairam a reușit să mai spele din rușine, și asta datorită lui Bancu.

Fundașul oltenilor a avut o încursiune în careul advers, centrându-i în centrul zonei de pedeapsă lui Bairam, iar acesta a executat în plasa porții. Restul minutelor de prelungire nu i-au mai ajutat pe elevii lui Cristiano Bergodi, întrucât meciul s-a terminat 2-1, iar Universitatea Craiova a părăsit prematur, am spune, Liga Europa. Acesta a fost primul și ultimul lor meci în competițiile continentale în acest sezon.

Echipe de start

Lokomotiv Tbilisi: Mamardashvhili – Gabadze, Sandokhadze, Dureshidze, Ubilava – Samurkasovi, Shonia, Darsmelia – Kirkitadze, Sikharulidze, Oulad Omar
Rezerve: Sherozia – Tchanturia, Androniskashvili, Gaveshelishvili, Mtchedlishvili, Iakovidze, Dzebniauri
Antrenor: Giorgi Chiabrishvili

Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Ivan
Rezerve: I. Popescu, Bălașa, Screciu, Baiaram, Ivanov, Mihăilă, Bic
Antrenor: Cristiano Bergodi

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.