Pare că toată echipa a jucat accidentată: „U” Cluj – ASU Poli Timișoara 0-1, la primul meci pe „Cluj Arena”

By | Published | Niciun comentariu

A venit și prima înfrângere pentru Universitatea Cluj în acest sezon, chiar la primul meci din stagiunea actuală pe „Cluj Arena”. „Studenții” au pierdut în etapa a doua în detrimentul celor de la ASU Politehnica Timișoara, la scor minim, 0-1.

Scorul la pauză a fost alb, iar în minutul 70 a fost înscris singurul gol al partidei, Sergiu Popovici fiind eroul bănățenilor. Aripa stânga a Timișoarei a marcat un gol superb din lovitură liberă și a adus cele trei puncte Politehnicii.

Cea mai mare ocazie a partidei pentru „U” Cluj a venit în minutele adiționale ale primei reprize, când Goga a tras din unghi razant pe lângă poarta apărată de Borbei. Până atunci, Axente a avut șansa de a adeschide scorul pentru oaspeți, însă a fost blocat de Muțiu.

În minutul 24, „Șepcile roșii” puteau rămâne și fără celălalt fundaș central de bază, după ce Tamaș s-a accidentat acum o săptămână la Bacău. Srdjan Luchin a călcat greșit la o fază de atac a timișorenilor și a avut nevoie de îngrijiri medicale, revenindu-și mai apoi. Deși accidentat, Gabi Tamaș a jucat astăzi, mâine având programată operația la picior.

Universitatea Cluj rămâne cu trei puncte în acest start de sezon, după victoria obținută cu greu în prima etapă, în deplasare, cu Aerostar Bacău. În clasamentul Ligii a 2-a, „U” se află pe locul opt, dar mai poate fi depășită de formații care urmează să joace mâine, închizând etapa a doua.

Echipele de start

U Cluj: Muțiu – Luchin, Tamaș, Mureșan, Ilieș, Novac, Neciu, Negrean, Filip, Roskopf, Goga
Rezerve: Vâtcă, Mâneran, Rus, Inacio, Gavra, Golan, Barbu, Taub, Telcean
Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli Timișoara: Borbei – Sofran, Scutaru, Mera, Pamfile – Codrea, Ignea – Munteanu, Popescu, Popovici – Axente
Rezerve: Murariu, Jurj, B. Vasile, Andrei, Coadă, Lazonja, Manea
Antrenor: Octavian Benga

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *