Nu doar seniorii se luptă la campionat! Echipa U19 a CFR-ului joacă în semifinalele Ligii Elitelor cu Viitorul

CFR Cluj U19 se va lupta zilele următoare pentru cucerirea trofeului în Liga Elitelor U19. „Feroviarii” mici se vor duela în semifinalele competiției cu tinerii proveniți de la Academia „Gheorghe Hagi”.

Programul semifinalelor Ligii Elitelor le pune față în față pe CFR Cluj U19 și Viitorul Constanța U19. De la înființarea compeției, dobrogenii au câștigat trei din cele patru ediții. În semifinala a doua se întâlnesc UTA Arad și campioana din 2017, Dinamo București. Ambele meciuri se vor disputa sâmbătă, de la ora 11,00, CFR jucând la Mogoșoaia în timp ce semifinala a doua va avea loc pe terenul de la Buftea.

Spre deosebire de anii precedenți, semifinalele se vor disputa într-o singură manșă, iar accesul spectatorilor va fi restricționat, din cauza pandemiei de coronavirus. În cazul în care vor trece de Viitorul, copiii de la CFR vor juca finala luni, de la 11,00, pe același teren pe care vor juca și mâine.

Echipa U19 a CFR-ului are amintiri neplăcute cu elevii lui Hagi. Acum doi ani, „alb-vișiniii” au ajuns pentru prima oară în această fază a competiției, duelându-se cu aceeași Viitorul. În tur, constănțenii au făcut instrucție cu tinerii CFR-ului, 4-1, în manșa secundă ardelenii spălându-și puțin din onoare, cu o victorie 2-1 pe teren propiu, care, însă, nu i-a putut duce în finală.

Anul acesta, la a doua astfel de performanță, CFR-ul merge la Mogoșoaia ca vice-campioană simbolică în Liga Elitelor U19 de Vest, în timp ce Viitorul a ocupat prima poziție în Seria de Est.

Sursa foto: Facebook CFR Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii