Ministrul Sportului a anunțat când vor reveni suporterii pe stadioanele din România

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat, pentru Gazeta Sporturilor când va fi posibilă revenirea fanilor pe stadioanele din România. Acesta afirmă că, la început, stadioanele vor fi ocupate doar la 10% din capacitate.

„Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor, este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecție ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane, tocmai de aceea e mai bine să rămână închise.

Felul în care îți susții echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îți savurezi cafeaua la o cafenea. Când vom permite accesul pe stadion, o vom face printr-un program online, care să arate exact scaunele pe care poți să te așezi și pe care nu.

Vom mări și numărul de stewarzi. Am făcut un calcul și avem nevoie de un steward la 21 de suporteri. Stadioanele se vor umple în proporție de 10%, iar suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri vor scădea sub 1000”, a declarat Ionuț Store, la emisiunea „Realitatea Sportivă”.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău