Deac, „pe viață” la CFR? Mijlocașul a ajuns la 50 de goluri în tricoul alb-vișiniu

Ciprian Deac (34 de ani) este anunțat ca rămânând pe viață la CFR Cluj, acesta fiind un simbol în istoria recentă a ardelenilor. Bogdan Mara, managerul general din Gruia, a declarat că mijlocașul își va prelungi contractul și va rămâne pe viață la Cluj.

Fotbalistul originar din Dej a ajuns la borna de 50 de goluri în tricoul clujenilor, în acest weekend, în meciul câștigat de CFR pe terenul celor de la FC Botoșani. Deac poate fi considerat cu adevărat o emblemă a clubului, acesta ajutându-i pe „Feroviari” să cucerească patru dintre cele cinci titluri de campioană din visteria clubului.

Mijlocașul se îndreaptă spre un nou trofeu în Liga 1 alături de formația lui Dan Petrescu, iar unul dintre oficialii clujenilor îl dă pe Deac ca rămânând pe viață în Gruia.

„Nu este o problemă legată de contractul lui. Cip e pe viață la CFR și va rămâne. E un simbol și un model pentru toți coechipierii și toată lumea și noi suntem bucuroși pentru el. Muncește foarte mult, iar atunci când ești muncești, ești serios și iubești acest fenomen și fotbalul îți dă ceva înapoi”, a anunțat Bogdan Mara la Look Sport.

CFR Cluj este prima echipa la care Deac a jucat în Liga 1, după transferul din 2006 de la Unirea Dej. Actualul decar al ceferiștilor a mai trecut prin carieră pe la Oțelul Galați, Schalke 04 (Germania), Rapid București, Aktobe și Tobol (ambele Kazahstan).

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii